Enchantimals - Patter Peackock and Flap

Enchantimals - Patter Peackock and Flap

399 ден

ОПИС

Enchantimals are a group of lovable girls who have a special bond with their animal friends, and even share some of the same characteristics. Together, they live in a fantastical world where fun and adventure are right around every corner.

Components: Plastic

Dimensions: 10 cm

Age: 3+

Hand painted figurine.

Enchantimals се група мили девојчиња кои имаат посебна врска со нивните пријатели животинчиња со кои дури и ги делат некои од истите карактеристики. Заедно, тие живеат во фантастичен свет во кој забавата и авантурите се кријат на секое ќоше.

Состав: Пластика

Димензии: 10 см

Возраст: 3+

Рачно сликана фигура

Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?