Misli za ženata, 8mi Mart

Femme - Најубавите мисли за жената

Најубавите мисли за жената од најпознатите мислители низ историја:

Доколку не можеш да почитуваш жена, тогаш не можеш да почитуваш никој друг – затоа што жена те донела на овој свет. -Ошо

Што ќе беа мажите без жените? Реткост, господа, реткост! Марк Твен

Ах жени, тие ги прават врвовите повисоки, а падовите почести. -Фридрих Ниче

100 ден

Автор: Уредил: Катерина Стојкова
Издавач: Херои
Димензии: 110х110см, 96 страници cm
Тежина: 100гр гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил