MОТИВИРАЊЕ НА ВРАБОТЕНИТЕ

Поднаслов: Kако да го извлечите најдоброто од вашите вработени

399 ден

Автор: Бери Силверстајн
Издавач: Икона
Димензии: 176стр, 13х20 cm
Тежина: 200 гр.
ОПИС

На современото работно место под висок притисок, мотивирањето на сите вработени постојано да придонесуваат најдобро што можат, може да претставува разлика помеѓу успехот и падот . Мотивирање на вработените е детална и потребна литература за секој менаџер, која покажува како да се снајде во својата работа.


Научете како да:

• Ги инспирирате работниците да успеат
• Ги подобрат перформансите преку насочување • Го намалат влијанието од најчестите демотиватори
• Создадат фер и конзистентен систем на наградување
• Ги претворат негативните искуства во позитивни, мотивациски можности


Водичите Најдобри Практики од Collins им нудат на новите и привремените менаџери суштински информации кои им се потребни да постигнат повеќе, на личен и професионален план. Создадени да дадат проверен и вистински совет од највлијателните светски бизнис умови, тие содржат практични стратегии и предлози кои ќе ве држат правилно насочени.

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber