амбуланта- дрвена игарчка за деца

Амбуланта - дрвена играчка за деца - Small foot

Оваа амбуланта направена од 100% сертифицирано дрво FSC е подготвена за следната мисија. Едноставно, ставете ги обоените дрвени градежни блокови во правилен редослед и брзата помош е подготвена. Шарено печатените градежни блокови може да се држат заедно со два дрвени столба. Концентрацијата и логичкото размислување разиграно се развиваат со оваа играчка! Каде е следната мисија?

699 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber