Belezi_Igor-Tosevski

Белези

Тежок ден
облачен ден
чекориш стуткан во капутот
ситно прокапува
мислите не бледнеат
нешто те коби

копнежливо трагаш парче небо
потоа привидно помирен
ги бришеш очите
облачен ден

100 ден

ISBN: 9989851697 Категорија , , Tags ,
Автор: Игор Тошевски
Издавач: Магор
Димензии: 22*22 cm
Тежина: 100 гр.
Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?