вештина на говорот

Вештина на говорот

Овде ќе ги дознаете психолошките основи на говорот – уметноста за создавање лично обраќање кон вашите слушатели. Книгата целосно ќе ја комплетира основата на вашето проучување на говорот. Завладејте со знаењето и ќе бидете совршен говорник. Ќе дознаете и за физичките основи на говорот, коректното и ефикасно ползување на зборовите, како и за општата психологија на говорот. Сега можете да започнете со практично ползување на говорот!

200 ден

ISBN: 9786082013886 Категорија , Tags ,
Автор: Фредерик ХОУК ЛО
Издавач: Ѓурѓа
Димензии: 92стр. cm
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил