Водич за одење

Водич за одење за бебиња „Гасеница“ - Small Foot

Во движење со малата гасеница! Овде можете разиграно да научите да одите и истовремено да тренирате моторни вештини. Овој стабилен шетач нуди многу простор за разнобојните дрвени градежни блокови, кои можат да се складираат и транспортираат во внатрешниот оддел. Доаѓаат во бои погодни за мотивот на слатката гасеница, овие градежни блокови го промовираат разбирањето на боите и формите. На тој начин, ништо нема да застане на патот при првите обиди за одење!

3,499 ден

Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил