Во моето меше живее некое животинче

Духовита книга за едно необично таинствено животинче „По една авторска средба, млада мајка ми раскажа забавна приказна. Нејзината неколкугодишна ќеркичка се вслушала во својот раскркорен стомак и била убедена дека во него живее некое животинче. Констатирав дека е тоа фантастична идеја да напишам книга.“

350 ден

ISBN: 9786084718659 Категорија , , Tags ,
Автор: Гжегож Касдепке
Издавач: Бегемот
Димензии: 48 стр. 15. 25 cm
Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber