vselena

Вселена

Отворете ја книгава и откријте ги одговорите на купиштата интересни прашања за науката. Ќе најдете фантастични слики кои ќе ви помогнат за дополнително објаснување на нештата, цртежи кои ќе ве натераат да се кикотите и забавни работи што можете сами да ги направите.

Тогаш, зошто чекате?
Прашувајте!

100 ден

Издавач: Три
Димензии: 15*23 cm
Тежина: 30 гр.
Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber