пајак играчка

Гигант пајак комплет на солена вода- играчка за деца

Децата може да бидат исплашени но и пријатно изненадени од ова директно, но едноставно животно со влекачи од осум метри.
Откако батеријата за гориво е активирана од солената вода, металната магнезиумска плоча (3 парчиња) може сукцесивно да му обезбеди на пајакот 4-6 часа моќ.
Поради тоа што е како реално, играчот може да го запре за време на играњето. Можете едноставно да го отстраните модулот на батеријата за гориво и само да го исчистите со проточна вода, да го закачите и исушите.
Целиот материјал применет на оваа играчка е еколошки, безбеден и чист. Нема друга токсична материја или отпад.
Исто така, нема да произведува топлина, што ја прави апсолутно безбедна за децата.

430 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber