Градење на подобар бизнис

ГРАДЕЊЕ ПОДОБАР БИЗНИС - Клуч на идниот маркетинг, менаџмент и мотивација

Поднаслов: Клуч на идниот маркетинг, менаџмент и мотивација

699 ден

Автор: Патрик Диксон
Издавач: Икона
Димензии: 312стр. 128х195 cm
Тежина: 350 гр.
ОПИС

Перфектно резиме на сите важни фактори кои придонесуваат за успех во работата и приватниот живот

Убавите книги за менаџмент треба да ве наведат на акција. Оваа го прави тоа! Целосно забавна и освежувачка

Едно од наjстимулативните и предизвикувачки четива во ова поле после долго време – Сер Digby Jones, Генерален Директор на конфедерација на Британската Индустрија

Напнато инспиративен и практичен водич за тоа како да направиш да се случат големи работи во твојот бизнис и личниот живот. Од Патрик Диксон, рангиран како еден од 50-те највлијателни современи бизнис стратези.

Како да креираш голема страст за твојот бизнис, градејќи подобра иднина за тебе, твоите клиенти, вработените и нивните семејства, акционерите, заедницата и тие покрај нив.

Како можеш да добиеш:

Подобро раководење, луѓе и тимови Подобар бренд и маркетинг
Подобра иновација и стратегија
Подобар однос со клиентите и корпоративен имиџ Подобар развоен менаџмент
Подобар баланс во работниот живот Подобро корпоративно управување

 

‘Перфектно резиме на сите важни фактори кои придонесуваат за успех во работата и приватниот живот’
Robert Salzl, CEO Arabella Hotel Holding International

 

‘Дава моментални одговори од слично персонално и работно искуство’

Paul O’Toole, Извршен Директор, Tourism Ireland

 

Убавите книги за менаџмент треба да ве наведат на акција. Оваа го прави тоа! Целосно забавна и освежувачка’

Лорд Leitch, Претседателна Employment Panel и поранешен претседател на Асоцијација на Британски осигуреници

 

‘Порака што секој раководител треба да ја слушне и да ја примени на дело. Задолжително за оние кои се грижат за нашата заедничка иднина.’ Професор Derek Abell, Петседател на Европско Училиште за Менаџмент и Технологија

 

Енергично и добро четиво, полно со практични информации што ќе го сменат вашиот работен живот и ќе ви помогнат да го разберете темелно’
Paul Williams, CEO MLS Business Centres

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber