Gulabot

Гулабот

Гулабот на Патрикт Зискинд е интензивен, вознемирувачки и драматичен роман за еден обичен човек чиј свет одеднаш ќе се наруши со ненадејното појавување на гулаб пред неговата врата. Напишан во најдобрата традиција на Франц Кафка и Едгар Алан По, книгата претставува суптилна анализа на сложените психолошки длабочини на човекот во современото отуѓено општество. Сурова, искрена, ослободена од секаква сентименталност, книга која го потврдува животот во неговата највитална смисла.

210 ден

Автор: Патрик Зискинд
Издавач: Магор
Димензии: 11*16,5 cm
Тежина: 80 гр.
Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber