часовник детска играчка

Дрвен часовник - Детски едукативни играчки

Наменето за најмалите како ефикасен и интересен начин да научат време. Комплетот се состои од основни, разнобојни и нумерирани 3Д парчиња за часовникот, но и убаво обоени коцки кои на англиски јазик ќе го означат времето од денот. Комплетот е направен од дрво со мазни рабови и е обоен со нетоксични бои. Оваа статија развива учење, како и моторна координација.

1,100 ден

Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил