друштвена игра со мајмуни

Запри Го Мајмунот - Друштвена и семејна игра

Мајмуните се лабави! Играчите мора да ги запрат бандитите и да ги фатат мајмуните пред големиот мајмун да стигне до круната на дрвото банана.

Начин на играње – играчите треба да го фатат мајмунот за опашката со специјални стапчиња.

Треба да брзате, бидејќи големиот мајмун веќе достигна неколку банани на дрвото!

Секој мајмун претставува одреден број поени.

Играчот со најмногу поени победи!

Оваа игра е гаранција за добро време за целото семејство.

Комплетот содржи:

– 2 дрвја – палми,

– голем мајмун – тајмер,

– штанд,

– 40 мајмуни,

– 4 стапчиња,

– банани,

– 4 кутии

1,240 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber