Зимава нема да студи

Малото глувче сакало да се стопли!

Едно студено зимско утро, малото глувче се разбуди тресејќи се од студ. Излезе за да најде дрва за горење. Но нешто неочекувано ќе се случи во големата шума покриена со снег…

250 ден

Автор: Феридун Орал
Издавач: Бата прес
Димензии: 30 стр. 23.7 х 28.6 cm
Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber