вселенска игра со чекани

Играчка со чекани во вселената - детска игра

Кој може да успее да ги донесе планетите во орбитата? Оваа забавна игра со чекан во дизајнот на ладен простор бара вештина и концентрација од младите астронаути. Со силен замав на чекан, играчите треба да се обидат да ја погодат дрвената лост за да ги пренесат одделните планети на другата страна. Вселенската работа може да биде многу забавна! Одлична забава за време на играње – и не само за в fansубениците во вселената!
Заедно со другите производи во групата производи „Спејс“, тоа ќе биде вистински белег во вашиот асортиман!

799 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber