играчка за деца со коцки

Игра за танцување - Small foot

Ајде да танцуваме! Со оваа игра за танцување направена од 100% потврдено дрво FSC F, откриените мали дрвени плочи ги покажуваат танцовите потези што треба да се направат. Овие „движења“ треба да ги изврши играчот чиј е редот, а потоа сите потези во откриената низа мора да ги повторат сите други играчи. Ова е игра што разиграно тренира свест за нечие тело, редослед на движење и генијалност. Сите ќе станат танцувачка sвезда со оваа игра!

1,199 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber