кругови за фрлање игра

Игра со фрлање прстен - детска друштвена игра

Пет лакирани иглички се ставаат на крстот што може да се вклучи, направен од нетретиран бор и со сисални прстени (Ø 7 см) треба да се постигнат највисоки резултати! Обучува фини моторни вештини и координација на рацете и очите и може да се носат и да се играат насекаде.

999 ден

Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил