Кога мажот ја сака жената

Оваа искрена, провокативна и актуелна книга адресирана до мажите, на читателите им ги разјаснува комплексните очекувања и емоционалните и сексуалните потреби на современите жени, кои сакаат да имаат врски со мажите на рамноправна основа. Психологот Клод Стајнер ги подучува мажите на емоционална писменост и на тоа како да уживаат во плодовите на врските базирани врз заемно почитување, искрени чувства и добар секс.

190 ден

Автор: Клод Стајнер
Издавач: Магор
Димензии: 14*20 cm
Тежина: 140 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил