Комуникација од почетоците до интернет

Комуникацијата меѓу луѓето, говорот, јазикот, писмото подоцна развивајќи се и мултимедијално во облик на весник, телевизија, радио и на крајот секако и компјутерската писменост е она есенцијалното што не двои од останатите животински видови. Токму затоа низ страниците на оваа книга се прикажани интересни примери на комуницирањето денес и периодично е прикажана историјата на комуникацијата низ вековите.

489 ден

Категорија
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил