Која е бојата на бакнежот

Едно необично девојче кое не е многу-многу по принцезите, но затоа ужива да бои, се прашува која е бојата на бакнежот. Дали е зелен како зеленчукот, син како небото, жолт како сончогледите или црвен како вкусен сок од домати?… Дали е бел како снегот? Но снегот е студен, а бакнежот е толку топол…

Како би можела да дознае која е бојата на бакнежот? Можеш ли да ѝ помогнеш?

400 ден

Автор: Росио Бониља
Издавач: Три
Димензии: 20*30 cm
Тежина: 40 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил