Лидерство и менаџерот една минута

ЛИДЕРСТВО И МЕНАЏЕРОТ 'ЕДНА МИНУТА'

Поднаслов: ЗГОЛЕМИ ЈА ЕФЕКТИВНОСТА СТАНУВАJЌИ ДОБАР ЛИДЕР

299 ден

ISBN: 9789989168161 Категорија , Tags , ,
Автор: Кен Бланчард
Издавач: Икона
Димензии: 112стр. 8х195 cm
Тежина: 150 гр.
ОПИС

Во последниве пет години, Ситуациското Лидерство беше камен-темелник на нашата програма за менаџментска обука. Сега, преку оваа книга која поттикнува на дејствување, моделот е достапен на секого

 

Лидерство и Менаџерот „Една Минута“ оди право кон суштината на менаџментот, опишувајќи ефективни, прилагодливи стилови на Ситуациското Лидерство.

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber