ЛИДЕРСТВО - МОЌНИ ПОТЕЗИ

Поднаслов: Инсајдерска Книга на Потези, Мотивации и Менаџмент Совети

699 ден

Издавач: Икона
Димензии: 292 стр. 13х19 cm
Тежина: 300 гр.
ОПИС
  • Како Најголемите Раководители од Светот го Достигнаа Врвот на нивната игра
  • Користете ги тактиките на Steve Ballmer од Microsoft, за да управувате со компанија која е во преоден период
  • НАУЧИ ЈА ИГРАТА НАПРАВИ ГО ТВОЈОТ ПОТЕГ
  • Воспоставете одговорно однесување на секое ниво, како Jamie Houghton во Corning
  • Учете од T.K.Kurien, за да работите како врвните професионалци од Wipro
  • Концентрирајте се на повторниот успех на вашата организација, како Fujio Mitarai одCanon
  • Користете ги тактиките на Steve Ballmer од Microsoft, за да управувате со компанија која ево преоден период
  • И влезете во играта со стратегиите за Понеделник Наутро и со увидувањата на врвнитебизнисмени од светот
Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber