Kapricha_Tomislav-Osmanli

Каприча

Книгата Каприча со поднаслов „Елегии и гротески, апсурди во проза“ е иронично видување на карактери и на феномени од живототот на едно ослободено и возбудливо авторско доживување зад границите на реалното. Оваа книга најубаво ја илустрира тезата на нејзиниот автор, дека Капричото е апсурд во слободен стил.

150 ден

Автор: Томислав Османли
Издавач: Магор
Димензии: 13*20 cm
Тежина: 140 гр.
Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?