македонско германски разговорник

Македонско-германски разговорник : со изговор

Oвој разговорник е наменет за ученици, студенти, деловни луѓе и туристи, а посебно за луѓе кои прстојуваат во земјите каде што се говори германски јазик. Се надеваме дека овој разговорник ќе побуди кај сите заинтересирани читатели желба истиот да се изучува подлабоко.

299 ден

Автор: Евдокија Галовска
Издавач: Венеција
Димензии: 138 16 см cm
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил