македонско грчки разговорник

Македонско-грчки разговорник : со изговор

Oвој разговорник е наменет за ученици, студенти, деловни луѓе и туристи, а посебно за луѓе кои кои сакаат да навлезат во грчкиот јазик. Се надеваме дека овој разговорник ќе побуди кај сите заинтересирани читатели желба истиот да се изучува подлабоко.

299 ден

Автор: Стела Здравеска
Издавач: Венеција
Димензии: 133стр. 16см. cm
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил