македонско италијански разговорник

Македонско-италијански разговорник : со изговор

Oвој разговорник е наменет за ученици, студенти, деловни луѓе и туристи, а посебно за луѓе кои кои сакаат да навлезат во италијанскиот јазик. Се надеваме дека овој разговорник ќе побуди кај сите заинтересирани читатели желба истиот да се изучува подлабоко.

299 ден

Автор: Елизабета Стоилевска
Издавач: Венеција
Димензии: 145стр. 16см cm
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил