МЕНАЏЕРОТ 'ЕДНА МИНУТА' ВО АКЦИЈА

Поднаслов: Практичен водич за подобрување на перформансите

299 ден

Автор: Кен Бланчард, Роберт Лорбер
Издавач: Икона
Димензии: 124стр. 12.8 х 19.5 cm
Тежина: 150 гр.
ОПИС

Како да ги претвориш трите тајни во вештина!

Оваа книга покажува како техниките на менаџерот `една минута` можат да бидат применети во секојдневната практика за подобрување на перформансите, продуктивноста и профитот. Нивната порака е дека нема брзо решение. Клучот на успешниот менаџмент е во убедувањето и постојаноста.

Менаџерот `една минута` во акција е суштинско четиво за сите оние кои тежнеат кон менаџментот, и кон доброто раководење.

Менаџерот `една минута` во акција е сестрински том од едицијата Менаџерот `една минута`, кој е интернационален бестселер величан од најдобрите менаџери од целиот свет.

Оваа книга покажува како техниките на менаџерот `една минута` можат да бидат применети во секојдневната практика за подобрување на перформансите, продуктивноста и профитот. Нивната порака е дека нема брзо решение. Клучот на успешниот менаџмент е во убедувањето и постојаноста.

 

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber