Менаџерпт „една минута“ создава високоефикасни тимови

МЕНАЏЕРОТ 'ЕДНА МИНУТА' СОЗДАВА ВИСОКО ЕФИКАСНИ ТИМОВИ

Поднаслов: Зголемете го задоволството и продуктивноста на тимот, за да постигнете извонредност

КЛИКНИ-ЧИТАЈ (првите страници од книгата)

Создавање тим заради заштедување на време!

Никогаш порано концептот на тимската работа не бил поважен за функционирањето на успешните организации. Повеќето менаџери издвојуваат над половина од своето време работејќи со тим, а практичниот совет на менаџерот „Една Минута“ покажува кој тим може да работи подобро и поефективно.

Менаџерот „Една Минута“ создава високо-ефикасни тимови, ги објаснува четирите фази во создавањето на високо-ефикасен тим – Ориентирање, Незадоволство, Интегрирање и Произведување – и открива како да ја поттикнете креативноста и потенцијалот на луѓето од сите нивоа, за да станете ефективен лидер на група.

399 ден

Автор: Кен Бланчард, ДОНАЛД КАРУ и ЈУНИС ПАРИСИ – КАРУ
Издавач: Икона
Димензии: 136стр. 13х20 cm
Тежина: 200 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил