Меѓу редови

Не е наше она што го посакуваме,туку она што во себе го носиме,и она што за свое сака да го имаме,а с¢ друго што ќе земемесамо од самите себеси ќе изгубиме,ќе се смалиме, ќе се отуѓимеод магичното кое тајно го поседуваме.Затоа ја отворам денес ширум вратата,за вас, мали чуда и волшебништва,мали делови од секојдневицата,ја поканувам магијата,обичноста,за повторно да ја живеам вистината.

150 ден

Автор: Николина Јаќоска
Издавач: Три
Димензии: 14*21 cm
Тежина: 110 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил