Milenium-vo-Belgrad

Милениум во Белград

Милениум во Белград е мозаично напишан роман во кој истовремено се гради и портрет на еден град и портрет на една генерација луѓе кои живееле во него. „Белиот град“ е чудесен, иссонуван и проклет, а генерацијата која личи на него е доловена преку групата од петмина пријатели и нивните љубови.

315 ден

Автор: Владимир Пиштало
Издавач: Магор
Димензии: 13*20 cm
Тежина: 210 гр.
Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?