Мисија 2 : во потрага по тајната

Текстот на пророштвото се обновува. Планетата е соочена со нова криза. Таинствена исламистичка организација се стреми кон светска доминација и уништување на корумпираното западно општество. Судбината е безмилосна кон двајца млади што се сакаат, наоѓајќи се во средиштето на војната меѓу цивилизациите и подемот на првата религија со жив Бог. Ќе го најдат ли решението во древните списи, кое ќе го спречи ослободувањето на прастар ентитет кој владеел со овој дел од универзумот? Како да се одбере точниот податок од морето измами со цел да нѐ држат под контрола и во незнаење? Ќе се спречи ли крајот на светот? И ќе опстои ли љубовта наспроти сите предизвици?

300 ден

Автор: Миле Костов
Издавач: Ѓурѓа
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил