Мистерии

Книга која покажува дека е можно да се биде моќен без да се злоупотребува моќта, без да се биде лаком за моќ; да се биде среќен и полн со живот, а во исто време чесен, полн со обѕири и подготвен за соработка со другите. Алтернативата која ја нуди оваа книга е „другата страна на моќта“ – нашата лична моќ, онаа позитивната која не се злоупотребува – за да го постигнеме она што го сакаме.

350 ден

Автор: Кнут Хамсон
Издавач: Магор
Димензии: 13,5*20 cm
Тежина: 340 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил