научете француски

Научете француски (книга + 2 CD)

Оваа книга ќе им послужи на сите кои досега немале никаков допир со францускиот јазик, подеднакво како и на тие кои веќе се сретнале со него и сакаат да ги надополнат своите знаења.

Во комплет со книгата одат и две ЦД-а кои ќе Ви помогнат да го научите правилниот изговор и акцентирање на францускиот јазик.

Курсот е составен од дијалози кои ги опфаќаат темите на секојдневниот говор на француски јазик. Дијалозите се живи и емотивни. Граматиката е детална и прилагодена за лесно разбирање без разлика на претходната подготвеност на читателот.

840 ден

Автор: Лида Трендовска
Издавач: Венеција
Димензии: 352стр. 17 cm cm
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил