пакмен игра

Пакмен игра - друштвена игра

Поврзете се 4 – Оригиналот – Pac-Man

Може ли да бидете првиот што ќе постави 4 за да го победи вашиот соиграч? Добредојдовте во светот на PAC-MAN, легендарната, наградувана аркадна видео игра од 80-тите, која ги фасцинираше генерациите и сега станува класична стратешка игра 4 НЕГОВИ. Изберете го вашиот тим! Фрлете ги чиповите во решетката и формирајте редови: вертикално, хоризонтално или дијагонално. Размислете стратешки, во спротивно вашиот соиграч има многу слобода во контранапад! Надмудри го својот тимски колега! Со специјалниот GAME CHIP BLOCKER го блокирате редот. И СЕГА: АЈДЕ!

Време на играње: 10 минути
2 играчи
Од 6-годишна возраст
Следниве предупредувања постојат за овој производ:
Внимание! Не е погоден за деца под 36 месеци
Внимание! Користете под директен надзор на возрасни
Внимание! Содржи мали делови. Внимание, опасност од задушување!

1,100 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber