Паметни жени – Погрешни избори

Паметни жени – Погрешни избори

Зошто паметните жени речиси секогаш влетуваат во разочарувачки врски со погрешни мажи? Постои ли начин да се „опаметат“? Која е „паметната жена“ на која и е посветена оваа книга? Има ли стратегии за остварување идеална врска, правила за пронаоѓање на вистинскиот партнер? Да! Оваа книга ќе ви даде конкретни одговори на многу ваши недоумици, ќе стане ваш личен пријател и водич во односите со луѓето и во љубовта. Среќно!

300 ден

Автор: Д-р Конел КОУЕН
Издавач: Ѓурѓа
Димензии: 160стр. 125X200 cm
Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?