Перфектен бизнис план

Поднаслов: СÈ ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО ЗА НЕГОВО ИЗГОТВУВАЊЕ

599 ден

Автор: Рон Џонсон
Издавач: ИКОНА
Димензии: 172см. 14×21 cm
Тежина: 200 гр.
ОПИС
  • Внимателно подготвениот план е суштина на успехот на секој бизнис. Планирањето однапред, значи дека донесуваш подобри одлуки денес, и ти помага да ги објасниш, колку што е можно, сите релевантни фактори. Бизнис планот е витален за луѓето кои го финансираат биснисот – но особено е важен са луѓето кои се грижат за секојдневниот менаџмент. ПЕРФЕКТЕН БИЗНИС ПЛАН обезбедува планска конструкција и ти покажува како да го комплетираш својот сопствен бизнис план во стотина кратки, лесни за следење чекори. Книгата е опсежна, но сепак кратка и води кон целта. Напишана е со едноставен, јасен јазик и е дизајнирана за непосредна, практична корист за читателот.
  • АКО НЕ УСПЕЕШ ВО ПЛАНИРАЊЕТО, СИ ГО ПЛАНИРАШ НЕУСПЕХОТ
Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?