продавница на тајни

Продавница на тајни

Ова е збирка од најубавите раскази на еден од најоригиналните италијански автори во дваесеттиот век. Буцати се нурнува во тајните на секојдневниот живот при што навидум баналните настани ги преобразува во приказ на универзалната човекова состојба. Развојот на настаните е секогаш непредвидлив, полн со изненадувања и со фантастични решенија.

150 ден

Автор: Дино Буцати
Издавач: Ѓурѓа
Димензии: 192стр. 125X200 cm
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил