Разум и чувствителност

Интелигентно напишана, проткаена со хумор и длабоки теми, Разум и чувствителност е една од најзначајните романтични приказни што се до- сега објавени, чија популарност се потврдува и 200 години по нејзиното објавување. Преку возбудливите случувања во романот, сестрите Елеонора и Маријана ги искусуваат и почнуваат да ги разбираат разумот и чувствителноста на љубовта и самиот живот.

190 ден

Автор: Џејн Остин
Издавач: Магор
Димензии: 14*20 cm
Тежина: 340 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил