Ракописот на Чанселор

„Ракописот на Чанселор“ е роман од 1977 година, напишан од американскиот писател Роберт Ладлам, за “наводните“ тајни досиеја на Џ. Едгар Хувер и како тие исчезнале по неговата смрт и како е можно да се искористат да натераат луѓе на угледни места да работат за оние кои ги знаат тајните на досиејата. Исто така, шпекулира дека Хувер можеби бил убиен бидејќи знаел премногу за премногу погрешни луѓе.

350 ден

Автор: Роберт Ладлам
Издавач: Магор
Димензии: 14*20 cm
Тежина: 500 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил