Светата крв светиот грал

Светата крв светиот грал

Шокантен интернационален бестселер. Книга која ги има сите елементи на еден меѓународен трилер, една од најконтроверзните на ХХ век. Потрагата по докази за најзначајните реликвии на христијанството и на западната цивилизација ја открива највознемирувачката тајна на последните две илјади години. Книга која беше жестоко жигосана по нејзиното појавување, но и многу читана.

400 ден

Out of stock

Автор: Мајкл Бејџент
Издавач: Ѓурѓа
Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?