Сет на фигури „Ханазуки“ - Детски сет со играчки

Сетот за игри Ханазуки „Месечината градина на расположението“ е базиран на популарната анимирана серија „Ханазуки“! Оваа анимирана серија зборува за волшебно Месечево цвеќе во форма на девојче Ханазуки, кое е родено во измислен универзум на една од месечините и сега треба да ги заштити од нападите на мистериозните црни облаци кои цицаат живот од сè што ќе допре. Сетот вклучува специјален штанд стилизиран за да личи на нерамна површина на родната месечина на хероината, со посебни вдлабнатини каде што треба да поставите богатства, и вклучени во комплетот и оние што се купени одделно. Вкупно, има девет носачи за складирање на богатства.На врвот на оваа „планина“ има фигурина Ханазуки во сета своја слава! Кога поставувате богатства, можете да гледате како ќе почне да свети со боите што одговараат на избраното расположение. Фигурината има подвижни елементи, така што можете да ги свртите главата и рацете, а заедно со позадинското осветлување ќе изгледа едноставно волшебно! Преземајќи специјална апликација за паметен телефон или таблет, ќе имате можност да добиете дополнителна содржина. Во него, детето може лесно да се вклучи во лов на богатство со Ханазуки, а исто така да научи многу интересни работи за неговата омилена анимирана серија.Потребно е да се купат 3 1,5V АА батерии (не се вклучени).

500 ден

Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил