Менаџерот една минута

МЕНАЏЕРОТ 'ЕДНА МИНУТА'

Поднаслов: Зголеми ја продуктивноста, профитот и сопствениот просперитет

299 ден

Автор: Кен Бланчард и Спенсер Џонсон
Издавач: Икона
Димензии: 112стр, 128х195 cm
Тежина: 140 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил