СОВЛАДУВАЊЕ НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТА

Поднаслов: Прочитај, Научи, Совладај

699 ден

Автор: Антони Дејвис
Издавач: Икона
Димензии: 396 стр. 13х20 cm
Тежина: 400 гр.
ОПИС
 • §  Додипломски и постдипломски студии за односи со јавност, маркетинг и медиуми
 • §  Постдипломски студии за деловна администрација и сродни постдипломски дипломи
 • §  Професионален развој за професионални комуни кации

  Совладување на односите со јавноста зазема стратегиски пристап во овој сеопфатен, детален и извонредно читлив увид во односите со јавноста. Вклучувајќи бројни студии на случаи и примери за да се обезбеди избалансирана интерпретација и на теоријата и на праксата, во ова целосно обновено второ издание:

 • §  додадена е повеќе теорија за односите со јавноста, вклу чувајќи и европска пракса
 • §  проширени се актуелните меѓународни и етички теми
 • §  проширена е историјата на односите со јавноста
 • §  определени се клучните влијанија на идниот развој на

  праксата.

  Пофалби за Совладување на односите со јавноста „Стимулативен и сеопфатен воведен текст … корисни прак тични примери за разгледуваната теорија”. – Ен Хил, Факул тет за медиумски уметности и општество, Солент Универзи тетот во Саутхемптон

  „Ова е многу добра книга … Добро напишана и сеопфатна”.

  – Ен Грегори, Факултет за бизнис и право, Центар за студии за односи со јавноста, Метрополитен Универзитетот во Лидс

  Ентони Дејвис одржал многу предавања на различни колеџи и универзитети, и осмислил и менаџирал успешни програми за односи со јавноста за многу различни компании, професионални фирми и организации.

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber