СОВРШЕНО CV

Поднаслов: СÈ ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО ЗА НЕГОВО ИЗГОТВУВАЊЕ

499 ден

Автор: Макс Егерт
Издавач: Икона
Димензии: 216стр. 13х19 cm
Тежина: 250 гр.
ОПИС
  • Дали сте решени да успеете во вашата потрага по работа?
  • Дали ви требаат совети за да оставите извонреден прв впечаток?
  • Дали сакате да биде сигурни дека вашето CV се издвојува од другите?
  • Бестселер книгата СОВРШЕНО CV е задолжително четиво за секој што сака да стапи на своето идеално работно место.
    Напишана од Макс Егерт, еден од водечките професионалци во областа на човечките ресурси, со долгогодишно искуство, книгата објаснува што бараат лицата кои регрутираат, нуди практични совети како да се прикажете себеси во најдобро светло и дава примери од реалниот живот, за да го подобрите вашето CV. Без разлика дали сте дипломец кој сака да се качи на првото скалило од кариерата, или планирате мошне значајна промена во кариерата, СОВРШЕНО CV ќе ви помогне да се издвоите од конкуренцијата.
Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber