Срцето е осамен ловец

Веднаш по објавувањето на Срцето е осамен ловец, Карсон МекКалерс станува книжевна сензација. Поради продлабоченото чувство за духовната изолација и емпатичните проник- нувања во внатрешните животи на ликовите, романот се смета за нејзино најдобро дело.

315 ден

Автор: Карсон МекКалерс
Издавач: Магор
Димензии: 13,5*20 cm
Тежина: 330 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил