Ташна за декорација

Ташна за декорација - The secret life of pets

Излезете со сите ваши пријатели од Тајниот живот на домашните миленици – Тајниот живот на домашните миленици. Украсете ја торбата на ваш начин и украдете го шоуто!

Содржина:
– 1 торба со отпечаток на Миленичиња тајни
– 1 големо копче
– 4 мали копчиња
– налепница за тајни миленичиња
– син лепак за сјај
– Лента за тајни миленичиња
– упатства

450 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber