teatarski-roman

Театарски роман

Едно од најскапоцените дела од оставината на авторот. Вистински книжевен бисер на големиот руски писател.

252 ден

Автор: Михаил Булгаков
Издавач: Магор
Димензии: 13,5*20 cm
Тежина: 170 гр.
Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber