Т.А.Ј.Н.А. Споделена

Нестрпливо очекуваното продолжение на еротската сензација Т.А.Ј.Н.А., во која женските сексуални фантазии стануваат реалност.

Сè уште ранета од неодамнешниот прекин со својот шеф и љубовник Вил, Кеси Робишо се посветува на работата во Т.А.Ј.Н.А. ‒ мистериозната организација што засекогаш ја промени со тоа што ги оживеа нејзините најдлабоки сексуални фантазии, една по една. Сега, редот е на Кеси да биде водач на новата кандидатка на групата, Дофин Мејсон, и да регрутира мажи што ќе ги исполнат новите фантазии.

400 ден

Автор: Л. Мари Аделин
Издавач: Полица
Димензии: 322 стр. 12.5 х 19 cm
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил