bag toss

Тoss game- друштвена игра на отворено

Тoss game- играта за целото семејство.
Оваа игра се состои од шипки кои се составуваат со упатствата и неколку мети кои се закачуваат на истите.
Играчите треба да се потрудат со воздушни топки да ги удрат метите од далечина.
Победник е тој што ќе погоди најмногу мети.

1,119 ден

Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил